Thursday, March 14, 2013

TERKINI : Bawal Plain Murah-Murah!! :)

Bismillah.


Short update. Saya dah upload DUA album baharu di facebook LYDIA CATALYST. Anda dijemput singgah untuk membelek-belek koleksi yang ada. Jangan risau, stok sentiasa ada, melainkan kalau saya kata tak ada. Hehe.

Harga mcm mana?? Haaa...ni yang nak cerita ni :)

Bawal Plain Bidang 55 - RM 15/each
Bawal Paddlepop 55" - RM 20/each
Bawal 3 Tones 55" - RM 20/each


Best kan harga dia??? Sangat best! Dan sangat berbaloi! :)
Di bawah ni saya muatnaik beberapa keping gambar :
















Untuk FULL ALBUM, sila klik :
ALBUM BAWAL PADDLEPOP 55" - RM20




Setakat itu sahaja. Beberapa minggu ni busy sungguh. Diri sendiri pun tak terurus. Haiya...:')
Syukran atas sokongan anda, jumpa lagi, adios! ^^



Saturday, March 9, 2013

Bawal 2 Alam Bidang 50!

Bismillah.

Ok, seterusnya. Huhu. Siapa pernah dengar tentang Bawal 2 Alam?? Haaa..Bawal 2 Alam ni dinamakan macam tu sebab pada tudung tu ada dua design. Jadi kita bebas pilih nak design yg mana untuk ditunjukkan pada bahagian luar atau dalam. Menarik kan?? :)

Antara design yang kami ada sekarang :













Untuk full album, sila rujuk di sini :


Semua ni hanya RM 18 sehelai! Teruja?? Segera pm LYDIA CATALYST atau sms 013 7458076 untuk sebarang tempahan atau pertanyaan. Stok kali ni banyak. Tapi kalau lambat, melepas juga la jawabnyaaa. Heee. Adios :)



VCO : Promo 10% Discount on March!!

Bismillah.


Untuk pengetahuan semua, sepanjang Mac 2013 ni, pihak Catalyst telah membuka peluang keemasan kepada semua yang berminat ingin membeli produk-produk dari Catalyst. Apa dia peluang keemasan tu? Haaa..

Untuk bulan Mac ni, semua produk Catalyst telah diberikan diskaun sebanyak 10%. Sebagai contoh, VCO Sofgel yang sangat best dan menjadi hot seller tu, harga asalnya adalah RM 39.90. Tapi selepas diskaun sebanyak 10%, anda akan mendapat harga sebanyak RM 35.90 sahaja! Berbaloi kan??









Jadi tunggu apa lagi? Sementara bulan Mac masih ada, cepat rebut peluang ni!! :)
Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh segera pm saya di facebook LYDIA CATALYST atau segera sms di 013 7458076. 

Terima kasih di atas kerjasama dan sokongan yang diberikan. Moga Allah merahmati kalian!
Adios :)



Bawal Pelangi Bidang 55!

Bismillah.

Bila agaknya dapat update pengisian untuk rohani sendiri ni? Hmm. Takpelah. Hari2 kita cuba jadikan hari untuk muhasabah ya..:')

Kali ni nak war2kan kemunculan Bawal Pelangi BIDANG 55. Terpaksa update tengah malam..eh. Awal pagi. Sebab susah nak cari waktu lain. Siang fokus kerja lain. Malam fokus kerja lain. Mujur masih bujang. Kikiki. -,-


Mempersembahkan...
Bawal Pelangi Bidang 55!







Untuk lebih banyak plihan warna, sila ke sini ya :
ALBUM BAWAL PELANGI BIDANG 55







Sekian untuk kali ini. 
Sebarang tempahan atau pertanyaan, segera pm di facebook LYDIA CATALYST atau langsung saja sms ke 013 7458076. Hee. :)

May Allah Bless U All! 
Maaf jika ada salah dan silap.
Adios :')



TUDUNG 55/60 LIMITED STOCK!!

Bismillah.

Fuhh. Sebenarnya dah lama upload album ni. Tapi tak dapat-dapat lagi nak update dalam blog. Line tak mengijinkan. Saje je kan CELCOM ni nak suruh saya upgrade student package yg sy tgh guna sekarang ni. Elok-elok lajuuu suatu masa dahulu, tiba2 lembab. Facebook pun SUSAH sangat nak buka. Haihhh. T_T

Ok, berbalik kepada tudung2 limited stock tadi. Kenapa limit? Sebab BAWAL PLAIN BIDANG 55/60 dari supplier dah tak ada stok lagi. Yang tinggal pada saya cuma beberapa helai dan warna sahaja. Sila skrol lagi dan lagi untuk melihat stok yg masih ada. :)


Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Bidang 60 -RM18




Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22





Untuk lebih banyak pilihan, sila rujuk album penuh di sini : 



Ok, sekian sahaja. Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh hubungi saya melalui fb LYDIA CATALYST.  Semoga mendapat manfaat daripada perkongsian kali ini. :) Adios.




LinkWithin