Saturday, March 9, 2013

Bawal 2 Alam Bidang 50!

Bismillah.

Ok, seterusnya. Huhu. Siapa pernah dengar tentang Bawal 2 Alam?? Haaa..Bawal 2 Alam ni dinamakan macam tu sebab pada tudung tu ada dua design. Jadi kita bebas pilih nak design yg mana untuk ditunjukkan pada bahagian luar atau dalam. Menarik kan?? :)

Antara design yang kami ada sekarang :













Untuk full album, sila rujuk di sini :


Semua ni hanya RM 18 sehelai! Teruja?? Segera pm LYDIA CATALYST atau sms 013 7458076 untuk sebarang tempahan atau pertanyaan. Stok kali ni banyak. Tapi kalau lambat, melepas juga la jawabnyaaa. Heee. Adios :)



4 comments:

litleFluffyGirl said...

salam..
saya mmg betul2 berminat dgn tudung 2 alam ni.. kalua saya nak beli borong brape ye.. ni email saye wsnswm@gmail.com

Bintu Sazali said...

litleFluffyGirl >

Maaf awak..sudah kehabisan stok...huhu

Anonymous said...

salam..
ada lg x tudung ni? nk order
klu ada reply kat izzah91islam@gmail.com ye
syukran jiddan :)

wahidah azmi said...

salam... ada lgi x tdung ni??

LinkWithin