Saturday, March 9, 2013

TUDUNG 55/60 LIMITED STOCK!!

Bismillah.

Fuhh. Sebenarnya dah lama upload album ni. Tapi tak dapat-dapat lagi nak update dalam blog. Line tak mengijinkan. Saje je kan CELCOM ni nak suruh saya upgrade student package yg sy tgh guna sekarang ni. Elok-elok lajuuu suatu masa dahulu, tiba2 lembab. Facebook pun SUSAH sangat nak buka. Haihhh. T_T

Ok, berbalik kepada tudung2 limited stock tadi. Kenapa limit? Sebab BAWAL PLAIN BIDANG 55/60 dari supplier dah tak ada stok lagi. Yang tinggal pada saya cuma beberapa helai dan warna sahaja. Sila skrol lagi dan lagi untuk melihat stok yg masih ada. :)


Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Bidang 60 -RM18




Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Bidang 60 -RM18



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22



Bawal Plain Exclusive Bidang 60 -RM22





Untuk lebih banyak pilihan, sila rujuk album penuh di sini : 



Ok, sekian sahaja. Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh hubungi saya melalui fb LYDIA CATALYST.  Semoga mendapat manfaat daripada perkongsian kali ini. :) Adios.




No comments:

LinkWithin