Saturday, August 25, 2012

VCO (Minyak Kelapa Dara) - Catalyst Product

Bismillah.

Fuhh. Ni apesal tiba-tiba post pasal vco ni? Emm, bukan apa. Sebenaqnya ceq selalu guna blog lagi satu kalau nak promote2 ni. Sebab blog tu memang officially utk bisnes. Hehe. Tapi....ermm..kenapa ek? Lupakan saja. Heee.

So, sekarang just nak habaq kepada sekalian pelawat blog ini, saya merupakan seorang agen sah bagi produk Catalyst -100% buatan Malaysia, dijamin HALAL, dan terbukti berkesan! ;)

Awat lambat sangat bgtau? Entahle? Orang baru, banyak nak kena belajar. InsyaAllah, saya sendiri pun dah guna produk vco ni, Alhamdulillah kesannya positif. Sebenarnya banyak lagi produk yang lain (dari syarikat Catalyst juga), yang juga berasaskan vco. Khusus utk yg dah berumahtangga ada, utk yg masih bujang pun ada. Even budak umur 8 tahun pun boleh consume vco tau! Boleh blako lah senang cerita. ;)

Ahhaa..tak mau membebel panjang. Sekarang ni semua pun masih dalam mood raya. (Tapi tidak buat murid sekolah, guru-guru, para pensyarah, pelajar IPT, IPG, dll yg sewaktu dengannya. -.-) Jadi, Selamat Hari Raya Aidilfitri saya ucapkan. Dan mohon maaf andai pernah terkasar bahasa dan terguris rasa sepanjang menconteng di laman ini. 

Untuk maklumat lanjut berkenaan VCO ni, sudi-sudikanlah melawat ke laman Facebook tempat saya membebel seorang diri (Heee -.-') ni :

(Nadiah : 013 7458076 - Melaka, Muar, Batu Pahat)


Okeh, Sekian sahaja utk kali ni. Nak post tentang PBS, belum ada idea lg nak membebel mcm mana. Nak menaip ni pun, kena tunggu idea jugak. Nanti tak memasal merapu, satu apa pun tak faham. Sekian, adios!





No comments:

LinkWithin