Thursday, December 17, 2009

zaman persekolahan : zaman terindah!

Sekali lg sy berkesempatan untuk menulis..rasanya dah lama tak menulis di ruangan ini..yelah..mcm2 nak kene wat kat umah..hehe..hmm..ngah duduk2 takde mende nak wat,tibe2 nampak satu foto yg diambil oleh adik sy sewaktu di sekolah..



klakar pulak tgk pic tu..bukan pe..camne lah adik sy si aqil ni leh join b'gambar dlm pic ni...hehe..walhal,adik perempuan sy plan nak amik pic kgkawan dy tu je..=p

gambar ni menarik bg saya,cz..tahla kan?..seperti ada sesuatu yg tersirat..yaa..ceria2 budak sekolah!..=)
rindu pulak zaman skolah dulu2..hmm,lau lah sy sentiasa cuba jd yg terbaik time tu,mungkin...sy boleh jd org yg lebih berjaya..kot?..hehe

tp..takpe lah..kita tak leh nafikan takdir Allah..sy bersyukur cz masih lg diberi nikmat spt sekarang.
lau dulu,sy ni suke sgt wat nakal kat sk..hehe
tak wat keje skul..favourite tuu...=p

hehe...emm..tp..yelah..manusia boleh ubah sikap dy,lau ade dorongan yg kuat dari diri sendiri tuk berubah..kan2??..hihi

Alhamdulillah,dah besar panjang dah pun skrg..dan sy rasa bersyukur cz dpt menuntut ilmu di SMKA SEGAMAT,johor



..di sana,lebih byk kenangan yg dicipta,lebih byk pglman ditimba..dan lebih ramai kawan yg sy kenali!...=)..sy byk belajar erti persahabatan di SMKAS..sgla suka duka kami kongsi bersama..









rindu lak kenangan kita....
skrg kengkawan semua dah bawa haluan masing2..sy pon same..huhu..emm,takpe..yg penting kita tak lost contact lg.kan?..^_^
cume..sy mintak maaf sgt2 pd kgkawan yg sy dah lama tak contact..wat masa ni,mls nak bz kan diri ngan hp..ye la..da jd internet addict kot!..hihi..(parah nih..=p)

sedikit kata2 utk teman2..

"kawan tak semestinya memahami,tp dy mengetahui
kawan tak semestinya menghubungi,tp dy mengingati
kawan tak semestinya mencintai,tp dy menyayangi
kawan tak semestinya di sisi,tp dy sentiasa di hati!..
"

ok lah..setakat ini shj..
stop typing...~


diari pengarang : kalau dlm usia 18 ni pon dah terindu-rindu zmn sekolah..t dah umur 40 camne ek?huhu

2 comments:

penaberkala said...

owh,klu dh 18 dh rindu2 zmn skolah tak taulah
tp tu lah kita, time skolah dulu nk cpt2 abis
skang dah ada life baru,rindu2 plak,hak3

apepun,belajar dari pengalaman

siti nadiah said...

that's true,wahai penaberkala!...

LinkWithin