Wednesday, April 18, 2012

Sometimes.

Assalamualaikum.


Waktu balik rumah haritu saja2 je bongkar balik kotak buku-buku lama kat rumah. Takdelah lama sangat. Buku-buku since form 3-UM. Hehe. Lama la jugak kan? Ok abaikan. Tahu apa saya jumpa dalam kotak tu? Mesti tak tau kan? Mesti la. Kan...T_T

Ini dia :

Kertas buruk - recycle -,-

Kata-kata azimat tu. Haha ;p

Oh, ada lagi satu kata2 azimat. Sape tulis ha?


Ok. Itu semua kisah dulu2. Kelakar je kalau ingat balik. Zaman-zaman tak matang. Actually kertas tu, oleh sbb dia keras so aku jadikan "kipas" waktu prep. Panas lohh. --Tp lagi panas kelas kat Indon kottt...-.- Bersyukur bersyukur!

Entah camne benda ni boleh sampai kat our history teacher tu. Sah, ada someone tu la yg amek..Haihh...-,- Aku tak ingat sangat pun benda ni. Memori lama. Kepala ni pun brapa kali dah kena format. Memori lama banyak tak ingat dah. Bagus bagus. -.-

Em. Entry tak berpekdah ni. Saja nak share benda lama. Kot kot lah ada yg rindu Ust Md Nor. Ngehehe. Dah, nak buat RPH. Adios!



No comments:

LinkWithin