Wednesday, November 3, 2010

PENGUMUMAN :Nak Tukar Link!

Boleh kan?
Masih lagi dalam pertimbangan..Baru nak war2 kan ni..Jadi, pada rakan2 bloggers yang sudah dengan baik hatinya me"link"kan my blog adress dlm blog anda, boleh la tukar link tersebut nanti, ok?..:)

Kemungkinan besar, link baru ni akan digunakan mulai esok, [3/11/2010] InsyaAllah..

http://www.bintunsazali.blogspot.com

************************************

Alhamdulillah, kertas Bahasa Arab dah lepas!
Tunggu sahaja natijahnya..huhu..

Bosan.
Kenapa tak study?
Lama lagi nak sampai ke paper seterusnya.
Huhh?

MALAS
Modal bagi org yg bertangguh!
Pastu, bila dah dapat bad luck, baru nak menyesal.
[Menyesal - Six Sense]

************************************
Kenapa ek, gambar bahagia si dia berbaju biru, bersama seorang gadis berbaju biru, boleh muncul dalam kertas Bahasa Arab tadi??

Huhhh~
Nasib baik mood nak jawab soalan tak hilang tiba2...grr~

p/s: Tu la..siapa suruh gatal2 nak tengok fb dia semalam?
PADAN MUKA kau Nadiah.huhu..


************************************
tiba2 terpikat kat shinbi comel ni..^^



diari pengarang: Suka ati kamu la nak kata sy psiko ke, sakit jiwa ke, dsbg ke...cz I like the way I am..huhh~

6 comments:

Nurul Syafiqah Zailani said...

shin bi-shin bi...
cmne bleh mncul dlm krts ni...
xcofidential la krts yg kte jwb td
huhuhuhu...
lupekan3~~(ayat psiko)~~~~~~~`

Bintun Sazali said...

Nurul Syafiqah Zailani> haha..ciss...mentang2 kau sudah tahu rahsiaku..:p

MerPati tErbAng MenCarI ...... said...

kurang faham ttg perbualan anda!!!!!!!!!!

Bintun Sazali said...

MerPati tErbAng MenCarI ......>
kami ade kod2 tersendiri..;p

nama.aku.lynn said...

teruskan menjadi diri anda..=)nnt buat official announcement bile dah tukar okeh!=)

Bintun Sazali said...

nama.aku.lynn>
baiklah cik lin!..esok sy merayau lagi!..:)

LinkWithin