Sunday, November 14, 2010

Thankz a lot Kak Wanis!

13 November 2010

Hari ni hari terakhir Kak Wanis kat sini.
Macam tak percaya pulak.
Rasa macam baru sekejap saya tinggal bersama-sama dengan Kak Wanis.

Hmm..Mana taknya..Saya tak selalu ada kat bilik. Selalu habiskan masa di bilik TV.
Kalau duduk dalam bilik pun, buat kerja masing-masing. huhu.
Maaf ya Kak Wanis, if saya banyak wat silap pada akak.

Bersyukur sangat cz selama hampir 2 semester dapat sebilik dengan akak..
Thankz a lot cz banyak bantu saya, especially bab bangun pagi. hehe

Terharu hari ni, sebab...
Kak Wanis bagi present utk rumet dy yang ntah apa2 ni..
Saya tak bagi apa2 pun kat akak. :(


Hmm.. Ni pic saya bersama Kak Wanis. Rasanya ni je la gambar first dan last kami. huhu


Seriously, saya baru je bangun tidur waktu tu. huhu. Sori lagi Kak Wanis, cz tak sempat nak tolong angkat barang Kak Wanis. huhu

Kak Wanis ni baik orgnya. Pendiam. Tapi kalau dengan sesiapa yg rapat, agak talkative. Kan akak? hehe.. Saya kagum dengan Kak Wanis, sebab Kak Wanis ni rajin, pandai, dan baik hati lagi.
Kawan2 saya pun cakap camtu.
hmm..Kalau la saya boleh jadi rajin cam Kak Wanis...uhuk2..

Semoga hidup Kak Wanis sejahtera sentiasa ok..Sabaq naa duk umah sementara tunggu posting..hehe..:p InsyaAllah, moga Kak Wanis dpt jadi Teacher yg terbaik buat anak2 murid Kak Wanis nanti...aminn..

Hah. Kalau ada kad jemputan..ehem2..jgn lupa send kat kami naa..^^
Mudah2an berkekalan..
Jaga diri leklok tau! :)



diari pengarang : Huh. Saya belum study. Apa agaknya nasib kertas terakhir saya nanti.huhu~




7 comments:

Nurul Syafiqah Zailani said...

btol ke shin bi yg ckp ni
aq plak jd trharu...
jgn exam esok xbgun ye...

Bintun Sazali said...

Nurul Syafiqah Zailani >

uih? terharu? nape?huhu..
tu la..risau gak aku kak wanis takdak nih...huhu
maceh2..

MerPati tErbAng MenCarI ...... said...

merpati tadi menyorok dalam bilik waktu kak wanis nak balik.. angkay barang dia jap sementara nak basuh kain.. then tinggal je terus barang dia,, tak sanggup nak tengok dia pergi..
dan merpati tak sempat la salam dengan dia :,(
hu3..
cuma dengar suara dia cakap dengan budak2 lain tadi..sedih2....

Bintun Sazali said...

MerPati tErbAng MenCarI ...... >

laa..menyorok ke..huhu...masa awak angkat brg2 tu sy lg truk...pi tidoq lak...uhuk2...:(

em,takpela cik merpati...dy kim salam pd sape yg dy tak sempat jumpa..

famanis~awar said...

salam....im here....hehehe....baru terbaca....thank you my dear roomate yang sentiasa sabaq dengan kerenah kak wanis sowang ni....biasala orang tua2 ni memang sensitip sikit....buat2 tak tau jela....hahahaha....

thanx sebab jadi rumate kak wanis yg sgt baik.....bukan senang nak dapat rumate yg baik...hehehe

takpe pg tu mmg tak sampai hati nak kejut nadia dok tidur...ish dah smpai kedah ni rasa tergeliat lidah nak cakap luaq....hahaha...

k, take care my dear....hehe....will always miss u...

dan kat merpati terbang, jgn lupakan kak wanis gak...hehe =)

p/s: thanx ada doa kat hujung entry tu...hehehehe

Bintun Sazali said...

famanis~awar >

hahhaha...saaaaangat terharu niii!!!!....:))

tak sgka kak wanis baca..:p

haha,em..sy harap sgt la dpt ubah prngai burok asyik dok tidoq ja pepagi..:p..hihi

n kena bgn awal pasni..cz segan org asyik duk kejut..haha..;p

thankz a lot tau kak wanis..hope akak sntiasa ceria2 sllu...:)

famanis~awar said...

dear, kak wanis bertunang hujung bulan depan...hehe...nak jemput pon jauh sgt...tapi kalo ada peluang datangla e...k, juz want u to know about that...take care ya..=)

LinkWithin