Sunday, March 25, 2012

PBS 3 : Selangor Lah!

Assalamualaikum.

Dah lama sangat-sangat ni tak update. Busy lah kononnya. And Alhamdulillah, baru je lepas dari mengalami satu pengembaraan yang "mematangkan". Cewahh. Geli jer.

Anyway, selama seminggu yang lepas, sy & kawan2 berPBS di Selangor. Memang jauh. Sepanjang seminggu tu, jenuh nak jawab soalan yg sama je. Adehh. But it's ok. Memang pelik pun bila rumah & tempat belajar kat selatan sinun, gi menggatal cari sekolah kat Selangor. *Tp aku rasa taklah pelik sangat. Ke macam mana? Hmm.

Bukan apa. Kata nak cari pengalaman. Keluar lah sikit dari zon selesa. Hmm. Dah, lupakan yang itu. Malas nak bercerita lah. Kalau dulu excited giler nak wat cite sal PBS nih. Cerita itu, cakap ini, bla bla bla. Tapi sekarang? Maybe sebab dah biasa kot. So, let's check out these pictures :


Pintu gerbang SKBRP

Pandangan dari tingkat 3

Meriah kemain! :)

Kagum gila! 

Comey! :)

Masing2 dah ada cincin di jari. Aku je belom. Untunglahh.

Bagus ni.

Ustazah ngajor Bhsa Arab, korang kemain potpetpotpet.
Takpa2. Kena buat sesuatu nih.

Saje je ni.

Lembaran kerja. Hah, buat jgn tak buat.


Hijau yang mendamaikan. *motif?? -.-

Waktu rehat. Makan kena sungguh2 beb.

Bagus sgt2 sekolah ni. Ada je sudut nak letak anugerah, trofi, dll.
Banyak kali menang lah katakan. :p

Bergambar kenangan dgn 2 guru j-QAF, Ust Zakiah & Ust Fasehah :)

Bersama guru besar SKBRP, Tn Hj Majid b. Madon.

Ni pulak, GPK 1 SKBRP, Pn Anisah .

Budak2 nasyid. Haiya. Macam2. :)

Jom balik!

Tempat tinggal selama 6 hari. :p

Tasik Biru. Cantik ni nak photoshoot. Hehe.

Gotcha! Haip. Apa ni apa ni? -.-

Yg ni kena kecik je. Takot tergoda. -,-


With tuan rumah berdua, Kak Intan & Ijah. :)

Dapat la jugak merasa. Bukan senang aku nak dapat naik mende ni.
Nak ke mana je pon. Hehh.

Ok, aku paling suka gambar ni! Hehe. :p
Taken at Bas Transnasional Seremban-Melaka.
Fist time nampak. -.-



Wokeyh. Sudah siap pun. Malas la nak cerita2. Emm, tahun depan praktikum pulak. Semoga semua urusan dipermudah. Bukan senang nak jadi cikgu ni. Ingat senang ke? Korang pikior le sendiri. Asgmnts tak tersiap lagi ni. Waduh2. Gawat.

Adios~


No comments:

LinkWithin