Saturday, March 31, 2012

Hackers??

Assalamualaikum.


Rasa macam ada yg pelik je dengan blog ni. Something wrong somewhere lahh. Pelikk yang amat. Ada jugak ke hackers yang hinginnn sangat nak hack blog buruk tempat aku membebel ni? Kompius2. Perasaan / Perasan je kottt... -,-

Apa-apa aje lah. Yang penting, beware readers! Jangan suka2 dedahkan maklumat2 penting anda dalam internet ni. Yang suka beli2 secara online tu, hati-hati jugak tau. Bimbang kalau2 ada yg cuba2 buat page palsu then cakap jual itu ini, rupanya fake! Kalau dah ter"bank-in", adehh. Nasiblah. Zaman sekarang, semua benda kat ujung jari. Klik satu sepuluh dapat. Soo pandai2 lah ye nak jaga apa yg perlu dijaga.

Pagi tadi baca Berita Hairan. Ehhh. Berita Harian. Pun ada cerita tentang penggodam2 ni. Huhh. Macam2 le. Nauzubillahiminzalik.

Watch out!

....

Just wanna share, 

I've lost 2kg's in 2 days. Hah, BG. Aku dah berjaya. Kau pulak? Hehh. Ini pun kalau kau baca blog aku la. (ok, takde motif. Huhh -.-)

Hmm, masih lagi dengan penulisan yg tak matang. Haha. Whatever. Sudah mengantuk. Selamat menunaikan hak mata, minda dan tubuh badan anda utk mendapat rehat! Adios~




2 comments:

Siti Safiyyah said...

yup, betul cakap awak tu. jgn mudah dedahkan maklumat penting kita. tapi sayang, kalau tengok kat fb tu, banyak yg kita terlepas pandang..

Bintun Sazali said...

Siti Safiyyah >

contohnya apa ya? nombor telefon?

LinkWithin