Friday, March 9, 2012

Dreams Come True 2

Assalamualaikum.





Wah. Ini pun mimpi ni. Haha. :p

Waktu publish entry Dream Comes True tahun lepas, tak berhajat pun nak btau pada akak ni about this picture. Yelah. Siapalah aku ini..Cehh..Tapi tapii..semalam waktu FL update status tentang malam gala tu, tak pasal2 tangan ni gataii nak share link. Hehe.

So inilah hasilnya! Hehe. Poyo je. But syukran jazilan ya ukhti FL! Bukan senang nih cik doktor-to-be yg sgt busy nak komen2 kat blog I. Hikhik. :p

...


Ok. Inna ma'al 'usri yusra. Bersama kesusahan ada kesenangan. Baru saja sembuh dari "sakit otak" yang @#$%..Huhu. Tapi..Alhamdulillah. Feeling much better right now. :)  Thanks sangat2 Ummi, thanks sgt2 kawan2, thanks sangat2 awak! Thank you Allah! :')


Well. Bak kata rumet, when we're facing a problem, don't take it as a BIG BIGGER BIGGEST problem. Just chill! :)  

Semoga hari ni lebih baik dari semalam. Amin!
Adios.





Diari pengarang : Banyak lagi yg perlu diperbaiki. Semoga dipemudahkan. Jangan lupa Allah!

4 comments:

sufiyyah zulkifli said...

haha. ok. i won't take it BIG anymore... but~ when it comes, it's not the matter of how big the size i'm looking at it, but how much it affected me.. ^.^"

lynnaiza said...

fuuuhhh.kompem ko senyummm semingguu kan nad?!haha.untunglaa~

Bintun Sazali said...

Sufi >

hmm, nmpk mcm sarat dgn probs lately. semoga dipermudahkan jalan untuk menghadapinya..:)

Bintun Sazali said...

lynn >

takde maknanya..hehe ;)once in a blue moon ni. rasa bangga n terharu sekejap. then kena teruskan kehidupan mcm biasa. haha ;p *merepek ape tah.hehe

LinkWithin