Wednesday, May 2, 2012

Tapi bagaimana?

Assalamualaikum.




What I hate the most is, mimpi tentang kau. Tak suka! Sebab bila dalam mimpi, semuanya macam real. Kenapa mesti mimpi kau lagi? Orang kata bila tiba2 kita mimpi someone, that's mean org tu tengah pikir tentang kita. Tapi aku rasa TAK. Betul kan?

Sebab boleh jadi semua tu hanya mainan syaitan. Syaitan ni, kalau org tengah duk bermuram durja, lagi senang dia nak masuk, nak suntik macam2 dalam kepala otak kita. Tolong la jangan ganggu aku lg. Aku tak kuat.

Macam mana nak lupakan dia eh?? Anyone?? Tolong bantu aku. :'(


UPDATE :

Jalan2 di fb lepas taip post ni. Macam sengaja pulak diketemukan dgn post ni, related sgt2..meh nak share :

Cara nak luahkan rasa cinta pada Allah..|| ustazah Fatimah Syarha ||

1.Baca SMS dan EMAIL daripada Allah.
2.Jawab cepat-cepat call dari Allah SWT.
3.Selalu tengok MMS dari Allah
4.Rasa malu saat kita dating dengan Allah
5.Tunjukkan kita suka pada apa saja yang Allah suka dan tunjukkan kita benci pada apa saja yang Allah benci.
6.Rasa cemburu bila orang lain lebih dekat dengan Allah berbanding kita.


Adios.


4 comments:

Cik Purple said...

suka baca yg last tuh.. :')

sugar2 kapas strawberry said...

yeke.. kalau mimpi tentang dia, dia ingat kita. selalu assume yg mimpi tu mainan tdo je

Bintun Sazali said...

Cik Purple :

kite pun suka...:')

Bintun Sazali said...

kak lin :

emm, people said to me..wallahua'lam...rasanya mainan tidur je...uhuk3...

LinkWithin