Tuesday, April 20, 2010

Lebih Bagus Berbunyi atau Senyap Sahaja?

Salam...

wahh..saya bersengkang mata lagi?..erkk...*hehe..saje je..lama dah tak stay up tgk2 blog..adehh..hmm..byk idea yg muncul,Mr Brain dah desak saya untuk menge'post' entry2 baru!...[bahasa apa ni ya?rojak?.huhu]
Tak mengapa..akan datang sy bakal wujudkan post yg terkini..:)

Actually..tak berniat untuk menaip lama2 pagi Selasa ni..sekejap lagi mahu menutup mata..:p...

Just nak tanya pendapat Viewers dan para penyokong....

Lebih baik blog sy berbunyi atau diam saja?..sekadar mahukan pendapat atau pandangan dari encik2,kakak2 dan rakan2 yg baik hati sekalian utk penambahbaikan....^_^.....Syukran,terima kasih atas sokongan dan atas segala komen membina yg telah diberi selama ni...


diari pengarang : Jangan jemu ya datang ke blog ini ya!..sama2 berkongsi!..:)

11 comments:

MerPati tErbAng MenCarI ...... said...

saya suka lagu blog ni.. saya suka ia berbunyi..kadang2 walaupun x baca blog.saya buka..untuk dengar lagu..dan wat kerja lain.. tak kisah ulang byk2 kali..he3..vote saya..berbunyi..!!!

اِسمِي نَادِيَة said...

wahh..tak sangka ada yg suka!..:)...thankz atas komen kamu yg membina ini wahai cik merpati!..:))

akan sy pertimbangkan!...^_^

penaberkala said...

kdg2 rimas gak ada lagu kat blog
tp depends on lagu la
tp lagu ni best

اِسمِي نَادِيَة said...

hah..bagus2..itu yg sy mahu tahu..kdg2 pun rimas..cz sound dy kuat,even dah lowerkan volume smpai tahap paling rendah..adehh..tp kdg2 tu best juga..huhu...

papepun..masih dlm pertimbangan...syukran encik pena berkala!..:)

soffya cik bulan said...

slm...akak first time dtg sini...tp juz nk bg pndpt...tk elok sgt blog berbunyi2,,,ramai blogger lama pn ckp mcm tu..sbb kdg2 mood pmbaca elok2 tiba2 terkejut bila tiba2 bunyi lagu kan...lagipun yg mmbc mgkn kt mn sj.cnth akak., kt tmpt kerja.jd kalau lupa off sound, huhh terbongkar rhsia...


itu kalau mahu trafik lebih alh dik...skdr pndpt sj..kalau amhut ahu tips berbblog lagi..singgah sini..
sharing is caring...tips berblog kt sini...



http://soffya86.blogspot.com/2010/04/tips-berblog.htm


slm ukhwah....:)

BalqisShafiqa said...

sis, letak lagu mmg ramai blogger lama x skew.
tp yg newbie blogger ramai yg minat letak lagu.
lagu kat blog ni best. skew dgr.

tp aqish x letak lagu cbb mcm soffya cik bulan cakap tu.
anyway, congrate folower ramai! :)
i like it! :D

tgk rumah aqish ye, baru cat.
harap cantik laa! :P

اِسمِي نَادِيَة said...

soffya cik bulan :
wahh..lagi komen membina!..:)
thankz kak!..akan sy tinjau tips2 tu bila ada kelapangan nanti..buat masa ni,terpaksa biar blog bersawang dulu..adehh...
da start dah busy life..adehh..:(..huhu
nway,thankz a lot ya sis!..^_^


balqis :

thankz for ur support dek!..:)..
nanti sy datang,,tp cam yg sy taip kat tuk soffya cik bulan,..terpaksa berundur dari alam maya buat smntara...da busy la..nway,dpt ipg tak?..mudah2an...:)

isyh,betul2 busy!..huhu...sabar je la....

soffya cik bulan said...

tkpe..cuba tingkatkan dari ms ke ms...:)

Kyuubi_85 said...

kadang depends pada lagu gak. kalau lagu tak best dan melalak tak ok kot. Tapi kalau lagu best dan tak melalak ok kot.

tp buat apa nak letak lagu, kan dah ada laptop nak dengar lagu puas2.

Cadangan, kalau nak letak lagu, letak player untuk lagu, kalau org nak dngar, dia boleh buka. jgn letak autoplay.

اِسمِي نَادِيَة said...

Kyuubi_85 : terima kasih encik Kyuubi_85!..cdgn yg bagus!..:)

::SizuKa:: said...

setuju dengan kyuubi_85 ...

LinkWithin