Saturday, April 17, 2010

Buat Julung-Julung Kalinya!..

Hari Jumaat.
Cepat je masa berlalu.Rasanya spt baru semalam sy menempuh Isnin!..
hmm,mahu tak mahu,kene la juga terima..:)
[diri ni je yg malas nk lakukan pelbagai perkara]..*adehh..kena sbijik.."

Sungguh lesu,kerana berjaga malam kerana ingin membina teratak baru..haha..:p
dan ini hasilnya!...
[pinky,pinky,pink!..hmm,pasni perlu cari warna lain!..haha]


pulang shj ke bilik,trus sambungkan broadband,dan mula berjalan-jalan di alam maya...
Fuhh..melihat sesuatu yg baru,dan ada sokongan serta teguran..sangat melegakan hati..:)

Jenguk2 teratak baru..scroll down ke shoutbox,ada tag!..haha..I like..
segan juga,cz she put my name as "Sweet First Follower"..:p
dan buat julung2 kalinya sy dapat award!..hehe
SYUKRAN JAZILAN!..

"Gorgeous Blogger Award"



**owhh..so sweett..:)**


Menurut pemberi award ni, ini hanya khusus buat Hawa's bloggers n Hawa viewers only..hehe

Jadi,ingin skali sy memberi award ini kpd :

Balqis Shafiqa
Ummu Ammar
Izzati Hazirah
Wadah Murabbi
Cikgu Fida..:p
Kak Zuely Hebat..*hehe

dan kpd followers yg bernama WANITA a.k.a PEREMPUAN / AN-NISA'..jgn ragu2 tuk mengambil award ini sbg hadiah dr saya..!

trimaz atas perkongsian ini,wahai pemberi award!..:)


opss.....sedang berjalan2,hampir terlepas pandang..ada juga award dari Fezz Anna..!..:)
terima kasih!..
(sila ambil satu juga,jika mahu..^_^)



diari pengarang : *berjinak-jinak..**Biar ringkas asalkan berisi!..:)

8 comments:

Ummu Ammar said...

Salam Nadiah..

Cantik template baru ni..lps ni bleh touch up lg..header tu bleh letak tema atau motto diri sendiri beserta gambar/bckground..

Tema atau tatarias blog bergantung pada citarasa dan personaliti seseorg..Nadiah still muda lg..memang tema muda-mudi la..uzh yg lg muda ini plak suka sesuatu yg matang dan sedap dipandang..

Memenuhi permintaan utk template yg uzh guna sila layari http://rounders3-template-demo.blogspot.com/..

Ppssst..uzh ambik award yer..ok Take care..jgn nakal2!

~ISMI NADIAH~ said...

hehe...alhamdulillah..dpt support dari ustazah!..teruja!..:))

sbnrnya sy sgt suka ngan template ustzh..cz mmg,totally matured!..suke sgt!..:)

tp bile sy kenakan template camtu,rasa lain mcm..hehe..mgkin btul kata ustzh,sy ni mude mudi lg..bab tu jiwa pun muda mudi juga..:p

apapun,syukran jazilan ya ustazah!..sgt gembira..:)..
شكرا على النصحة...!!
^_^

penaberkala said...

sudah berwajah baru blog ni
byk dpt award
apepun, slamat berblogging
semoga sama2 dpt manfaat

اِسمِي نَادِيَة said...

penaberkala> haha..ntahla..musim menghargai kot skrg?ramai sungguh yg dpt award..:))

baeklah!..trima kasih atas sokongan!..^_^

TUKANG KATA said...

tukang kata seorang an-nisa

:)

anyway,awk skrg belajar kat mane?nti tastati' an tatakallam arabiyyah jayyidan

mabruk alaik!

p/s boleh ambil award ini?

اِسمِي نَادِيَة said...

alamak...haha..
sy study di mktab perempuan melayu,fi melaka..:)

tak brapa pandai تتكلم باللغةالعربية ni..haha..:p

silakan ambil wahai tukang kata!..nice t0 be friend with u!..^_^

TUKANG KATA said...

Terima kasih/ syukran jazilan ya sadiqati..

salam perkenalan!

:)

اِسمِي نَادِيَة said...

salam kenal ايضًا!....:)

LinkWithin