Tuesday, April 12, 2011

In a Relationship ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ok2. Tak mau membebel panjang. Cuma..nak membebel banyak je. Boleh? Huhu. Isyh, tak mau la. Esok ada speaking test ni. Rilex je tak watpe pun lagi. Macam la lidah tu da cukup lembut nk speak in English. Aiyaa..~

Emm. Jap. Let me explain about the title. Am I in a relationship? No! (Ops, maybe YES?!) Ok2. Tak mau cakap tentang diri sendiri. Actually, nak share something ni. Mana lah tahu bile kamu semua baca, boleh direnung2kan dan refleks semula..Macam saya jugak, once my friend told me about this, I've started thinking for my own.

Apakah bendanya itu? Suspen je. Huhu.

Pernah dengar or pernah tahu tak, bila sahaja kita ada hubungan (in a relationship) dgn someone, automatically kita sudah bertunang dgn dy. Huh? Siyes? Does it mean...Hehe. ;p Opss. U all fikir la sendiri. :)

Jap2. Jgn hepi sangat der. Let me explain a little bit more! Emm, bak kata kawan saya, bila kita seriously in a relationship, kita sbnrnya dah bertunang, cuma kalau diikutkan dari segi adat, kite belum lagi bertunang. Yelah, parents pun tak tahu, bertunang ape camtu? Ye idak? Sob3.. Eh, pehal lak sedih. Salah mo0d nih. Hehe.

Okeh. Tu je sebenaqnya nak habaq kat angpa semua. No point pon. Jgn percaya sgt eh mende nih. Nak terangkan betul2 pun ceq tak pandai. Saje nak membebel. Tak berpekdah sungguh. Huhu. Maaf ye. Dah2. Nak wat pape yg patut, sebab td pg time on9 fb nampak satu quote nih :
"Org yg sibuk ialah org yg gagal mengurus"

Terpukul nih. Adeh. Sekarang ni takdelah busy sangat. Tapi nampak bz sebab sendiri tak pandai mengurus. Asyik berangan je tahu. Isyh3. Hehe. ;p Okeh. Dah2. Cukup2 la tu. Let's call it a day! Adios~


I really adore this eyelashes! :)



diari pengarang : Nothing to display. Hehe.

7 comments:

Pengemis Cinta Ilahi said...

Assalamu'alaikum wbt...

Tajuknyer suspen giler...huhu

Cik Jari said...

penah denga..ustaz ....(tak ingat nama) b idrus ade bg ceramah kat youtube...

die kata,lau mak bapak kita dah taw n kita mmg nak kawen ngan org tuh..kita dh kire bertunang dgn org tuh..n org lain takleh pinang kite dah....wallahu'alam

Bintun Sazali said...

cg mierah >

Wa'alaikumussalam wbt~

babtu sy kata tak berpekdah..hehe ;p

Bintun Sazali said...

Cik Jari >

ustz azhar bin idrus kot? ea? :)
tu sign kite had been taken la tu..;)

auni_damia said...

assalamualaikum,cik bintn..

siapakah sahabat anda tu??hahaha..

tetibe..so cmner??

Bintun Sazali said...

auni damia >

siapakah eh? my partner meja. kikiki ;p
camne pe tu? huhu
weyh..tak stdy pe pong...~

auni_damia said...

partner meja??laa..cam knal..huhuhu.

cmner??hehehe..lu pikir la sendiri...

single unavailable..hehehe..i ad novel tajuk tueh..

^_^

da lepas pun..stdy ke x..da abes speaking pasni kte skipping erk~

LinkWithin