Friday, April 15, 2011

Kosong Atau Berisi?

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Manusia sentiasa akan berubah, kan?
Same goes with me.
Same goes with u t0o. Kan?

Okeh2. Pasal berubah tang mana, angpa pikir sendiri. Hehe. Sekarang ni sy cuma nak mintak sedikit pendapat (banyak, dialu-alukan) daripada kamu semua. Tentang blog ni.

Hmm, kadang2 kita suka buat sesuatu tu untuk kepentingan kita sendiri, bukan utk kepuasan org lain. Tapi dalam hal blog2 nih, sy suka tanya pendapat org lain ttg apa yg mereka pikir ttg blog sy. Bukan nak kata blog ni gah dan sebagainya. Blogger picisan la katakan. Berblogging bukan utk dikenali,tp hanya utk menyampaikan.

Okeh2. Lari tajuk lak tetibe.

Ni hah. Tentang blog's appearance. Masa awal2 ubah design dulu, memang minat sgt dgn template ni sbb macam2 kita boleh wat ikut kreativiti kite. Dan sy suka biarkan background tu kosong, white colour only sbb tak nampak serabut.


Current appearance

Tapi kadang2 rasa bosan jugak, putihh je. No variation, no colours. Bosann. Tetibe jadi rindu dgn wajah yg lama dulu. Hehe.

Ku pilih hijau. Huhu~

But, dah tukar dah pun kan. So let bygone be bygone. Sekarang ni, nak tanya pendapat la, better kekalkan cam yg dah sedia ada sekarang ni ataupun teruskan niat utk menambah background pd blog ni? Biarla org kata "wat je la ikt suka ati ko" ataupun "ek'ele,tu pun nk tanya2. Wat je la", sy tetap nak tanya jugak. Hehe.


Background 1


Background 2


Background 3


Background 4


Serabut ke ok? Pilih2. (cam kedai kain pulak) Emm, sebenarnya, pd awal pembinaan dulu, memang teringin sgt nak letak bunga2 kecik yg comel2 tu sebagai background. Tp tak jumpa yg menarik hati. Tapi (brape byk tapi daa) bila pi blog org lain, yg itu berkenan,yg ini berkenan. Nak amek yg serupa kang tak best pulak. Ye idak? Huhu.

Act, banyak lagi background yg nak dicuba. Tp takkan la nk letak semua kat cni kan? Pening lak nanti. Cuma nak mintak pendapat u'all la, better empty or just fill it.

Okeh, dah2. Macam la ada org mau baca. Huhu. Esok ada lagi paper MUET. Ummi and abg suruh study, tp saya malas. Huhu. Pe nak jadi tah. Sekian shj utk hari ini. Adios~






diari pengarang :

Kemalasan memang sentiasa lebih besar dari kerajinan jika takde usaha nak buang rasa malas tu. Haiya~

17 comments:

Nurul Syafiqah Zailani said...

berdasarkan pndpt mate saye, sye rse better anda plih background 2...hal ini kerana ia tidak terlalu serabut dan terllu kosong...background 1 klihtn cntik tp better lg b.2 kot...bckground 3 pink, i hate pink n background 4 serabut wlupn ad purple my fav...
perlu ke ckp pnjg2..sje je nk mmbebel kt ko...its up 2 u nk plih mne...terserah kamu si mhu plih apa...sush2 solat istikharah...
hehehehe

Bintun Sazali said...

woww!! this is what I want!! pikah! really thankz u!! haha terharu niiii...;p

best2..jap ak pertimbangkan lagi pendapat bernas ko nih..hehe :D

Bintun Sazali said...

weyh, act,b.2 tu memang pilihan pertama aku dr dulu!! huhu terima kasih kerana memahami. I Lap Uuuu!! Heheh ;p

Nurul Syafiqah Zailani said...

eeeee...gli plak aq dgo....i lap u too pki kain lap tingkap...kap khun kap....huhhuhu

Bintun Sazali said...

U lap me with that thing huh? Xie xie!! Klang klung klang..Huhu~~

Cik Jari said...

tAAPI...
SAYA suke lak tgk BG yg number 1 tuh..


sebab nampak simple...but sweet n nice....hehe

Bintun Sazali said...

cik jari >

sy pun..huhu bab tu keliru ni..hehe ;p
thankz for ur opinion!! :)

murabbi said...

suke no.1 dan 3!

Bintun Sazali said...

cik murabbi >

aduhh. sy suka semua!! huhu
syukran atas pndpt tu! :)

Along Tapa said...

ana semalam mimpi dapat nombol dua la..nombol dua la...

Gorengbaek - Statement dah jelas nyata..kenapa kita macam tak faham-faham?

Hangit Habis dah - Interview Along dengan Setan

Kerat Senget - Ta Perlu Tanya Kao

Bintun Sazali said...

Along Tapa >

waa..ilham dr mimpi ka? Huhu~

hawa jamilah said...

tolong desinged blog akak boleh???hehe..

Bintun Sazali said...

kak hawa >

hehe sy tak pernah amek upah utk design2 mendesign ni kak..hehe ;p

(citarasa kita tak semstinya sama dgn citarasa org,kan? :D)

nama.aku.lynn said...

nad..aku pilih no.1..hee~

Bintun Sazali said...

lynn >

1 ea? menarik gak eh? huhu..
Thankz for ur opinion! :)

Nurul Syafiqah Zailani said...

alamak citerasa org kg kurg dpt prhtian la...ble nk tuka ni...nk tgok ap plihan ko stlh menimbang tara...

Bintun Sazali said...

Nurul >

ase berat hati la pulak. amacam? cara? hehe ;p
tggu la dua bulan ke dua taun lgi ke..ngeh3..:)

LinkWithin