Wednesday, November 16, 2011

Yang Benar

Assalamualaikum.

Seriously memang dah lama sngat2 tak berblog. Entah. Perasaan tu dah takde. Hampir 100% takde. Haihh. Nape tah ek?

Blogwalking pun dah tak berapa sangat. Actually sy privatekan blog ni sebelum ni. Sebab sy tau selagi blog ni masih hidup selagi tu blog ni boleh diselongkar. Nak padam rasa sayang. Tak padam rasa benci. Hmm.

Takpelah. Kepada yg sedang membaca, bacalah. Ambil mana yg nak diambil, tapi pastikan ambil yg positif shja. Yg negatif yg buruk2 yg mazmumah yg cacat yg cela yg cuai yg buruk2 belaka semuanya tu, tolak tepi, buang jauh2. Takmo contohi perkara yg tak baik. Sy juga insan, yg sering lupa lalai n leka.

Mungkin akan berblog kembali lepas ni. Tapi mungkin bukak buku baru? Atau macam mana? Tengoklah. :)

Semoga kalian sentiasa berbahagia dalam rahmat Allah! Wish me luck in my life! Thankz for your supports, comments, dll. Sy sgt hargai semua tu. Alhamdulillah!

Adios~


Ok. Aku nak balik rumah. Huuuu. **







Diari pengarang : Memberi adalah syarat utk menerima.

12 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

tak pyh lah delete.mana tahu terasa nk cari something kat blog ni kn..

Bintun Sazali said...

kak lin >

lama gileee tak jenguk2 akak..soryyy....T_T uhuk2. sedih lak rasa. emm, tu lah. banyak dah rasanya bahan buangan dlm blog ni. Sebab tu rasa syg nak delete..Hehe moga dpt sama2 jadikan iktibar...Tq atas sokongan kak linn!!!! :)

Miftahun Najah said...

yes! kamu kembali...<3

Bintun Sazali said...

fatin >

cehh...ape je dlm blog aku ni ko nak godek...huhuu emoo je lebihh...

nway aku tak sbr nak godek blog ko!! Bile tah ak nk dpt bukak, sebok je malware lah hapekebnde tu -,-

Miftahun Najah said...

sekarang dak habis godek blog aku yg bosan tu belum?? =P

Abe Lo said...

lawanye laman rumah sape la ni...hmm~

Nur Ilyani said...

Da lme xbce blog akak..huhu,jgn pdam tau..adios rumet

Bintun Sazali said...

fatin >

beloommm.....uhuk2...aku lom ada mood blogwalking tp aku da baca citer ais ko. terbaik! Tahniah! ;) tu cite sebelum exam an..

Bintun Sazali said...

Abg >

tu ah. bile ko nak balikkk???? huu gi tolong cabut rumput tuh! haha ;p

Bintun Sazali said...

Ilyani >

haha tu la, sama le kiterr...-,-
Emm..

Al - Mu'allim said...

Menulislah yang bermanfaat. InshaAllah ada ganjarannya.

Kesimpulannya, jangan berhenti menulis.

Bintun Sazali said...

Al-Muallim >

syukran atas tazkirahnya...:)

LinkWithin