Saturday, January 22, 2011

Pelik!

Salam. Okeh, ini entry ala2 cemas la kononnya.

Just nak suarakan rasa hati. PELIK. Kenapa ye, gambar profile sy tak keluar waktu nak follow blog blogger lain? Kalau sy tekan follow, maka akan muncul pop-up window. Okeh, tu normal. Yg TAK normalnya, rupa dy camni :

Kenapa jadi camtu ek? Aduii..mengganggu sungguh. Hilang selera nak follow blog yg sy mahu. :(

Kalau ada sesiapa yg ada penyelesaian bg masalah yg pelik tapi benar ni, do leave me a comment (s) ye...Really need your help!

Thankz, arigato wa syukran jazilan! ❤


diari pengarang : Entah?.huh~

6 comments:

FaRhAH Za'Ba said...

hahaha..same la kite..tadi pon kite nak follow gak, tapi kuar cam tu pulak...blog ni dah tak betol macam fcebok gak lah! hohoho..

Bintun Sazali said...

alamak???jgn la camtu. pengasas blogger.com pon nak majuk jugakkk?????..haiyaaa...:(

Along Tapa said...

ko dah try tukor gambor ko kat gmail dengan blogger profile tak??sebab kalo tak silap, follower ni pakai akaun gmail kan??

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

Bintun Sazali said...

dah asenye. nak kena pi kat google account ker?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cuba ke setting lah, then tukar to blogger account. kuar gmbr tu semula.. i penah jd mcmni, then at last try godek2 sikit2 jd mcm biasa sdh:) cuba ehh...

Bintun Sazali said...

wah, komen membina lagi!..thankz a lot!!..:)

LinkWithin