Sunday, December 26, 2010

Kemunculan Semula Ruang Menjerit

Salam sejahtera buat semua!

Bertemu kembali dalam entri yg seterusnya.
Cewah, macamla ada peminat tegar. haha..;p

Emm, saya pernah post satu entri yg meluahkan segala kekecewaan sy tentang seorang makhluk Allah yg bikin kacau dlm shoutbox saya.

Tak tau entri yg mana?
Tak payahla baca. hehe.
Ops, kalau nak cari jugak, boleh klik di SINI.

Kali ni, saya nak war-warkan tentang kemunculan semula shoutbox saya, tetapi dengan wajah yang baru. Harapnya kali ni dan pada waktu2 yg akan dtg, tiada lagi keributan dan kekacauan minda yg timbul dlm diri saya, gara2 satu masalah yg dilanda oleh my shoutbox. huhu

Owh. Sebenarnya saya nak buat hidden shoutbox.
Tapi bila google2, asyik terjumpa tutorial ttg cara2 nak selitkan shoutbox kat tepi blog.

Saya teringin sangat45x nak buat shoutbox saya tersimpan rapi macam yg cik Siti Safiyyah ni buat pada beliau punya blog. Nice, u know!..:) Dan sekarang ni sedang menunggu maklum balas dari Cik Siti. hehe. Harap2 berhasil..;p

Okeh, sekian sahaja pengumuman hari ini.
Harap Maklum.
^_~




update :

Dah dapat feedback! Terhangat dari cik Siti!..hehe..and I already apply that tutorial, cik Siti!..Syukran Jazilan!..^^



diari pengarang : Pengalaman ialah guru yg terbaik!..:)

5 comments:

Siti Safiyyah said...

wah tunggu feedback drpd saya ek?hehe, ok dah siap pun tutorial tu.harap ia dapat membantu k? :D

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/tutorial-membuat-shoutbox-versi-ajax.html

Bintun Sazali said...

cik Siti >

maceh maceh maceh!!!!..wahhh!!..terharuuu!!..sob3...hikhik!..:))

Siti Safiyyah said...

ala awak puji saya sangat lah..nak terkoyak dah seluar ni..hehe, saya ajar mana yg saya reti je.. :)

Bintun Sazali said...

hihi..org memberi, kita berbahasa..eh..hehe..;p

yups, ala,takpe..keep it up, sis!..:)

sugar2 kapas strawberry said...

cari je tutorial hiddem shoutbox dekat hannafauzan punyer blog :)

LinkWithin