Tuesday, December 14, 2010

Mano Poie Ekau Punya Shoutbox ?

Salam sejahtera buat semua!
Cepat kan masa berlalu? Kita dah pun masuk ke pertengahan bulan Disember.
Maknanya tak lama lagi cuti sy akan tamat tempoh!...huhu
Ahh. Biarla. Who cares?

Ok. Jom masuk pd topik asal.
Perasan tak, dulu kan ada shoutbox kat ruang widget tu?
Tak prasan? Takpela..T_T

Nak habaq ni.
Saya terpaksa buang shoutbox sy tu. Sebab sy geram.
Geram dgn satu orang nih, yg tak senonoh. huhu..
Ada ke patut, dia letak nama yg bersimbolkan seks?..adeii..

Ni bukan tempat nak promote menda2 camtu la..
Sy tau, dia bukan Malaysian. Tapi, utk elak dari dia ulang semula perkara yg sama, baik sy buang je trus. Maaf ya. Saya tahu, shoutbox ni perkara paling mudah bg bloggers atau pelawat utk berinteraksi dgn tuan punya blog.

Tapi sy malas ah nk tgk link2 camtu lagi.
Fobia. huhu

Okeh. Takde apa nak tulis lg.

END



diari pengarang : Owh. sy lupa. Nak tanya soalan ke, nak tegur sy ke, taip je kat ruang Formspring tu, ok?..Jgn lupa letak nama tau!..daa~

6 comments:

aqish said...

salam ziarah.
tak pe sis.
lagipun ramai org amek kesempatan utk tulis bukan2.
better prevent awal2 cam ni. :)

nama.aku.lynn said...

biase la nad..anon2 yang anyyoing mmg cmtuuu..abaikann merekaaa..^_^

Bintun Sazali said...

aqish >

lama tak dgr cerita balqis..huhu

nway..betulla..:)
prevention is better than cure!..^^

Bintun Sazali said...

nama.aku.lynn >

yups! ak sdg mengabaikan mereka, dgn menghilangkan shoutbox tersebut!..hehe..;p

farisha_ipin said...

aloo~
hmm
tp xpe..
prevent is better ^__^
anyway, b0le x nk ckp cm ni?
hey u! beware! dssbkn u! i xley leave my msg at my fren's blog! uhhh~ !!

Bintun Sazali said...

boleh222!!!!..tp..sy takot awak tak brani sergah page dy...hehe..;p

porn. huhu..adeii~

LinkWithin