Tuesday, June 15, 2010

Teruja Teruja!!!

Wahh.....sebenarnya saya langsung tak pernah sangka bahawa ini akan berlaku:


.:Bilangan FOLLOWER mencecah 100:.


Memang tak percaya..*haha..Mana taknya..Blog buruk je pun..huhu

Terima kasih tak terhingga kpd yg banyak membantu saya masa sy susah-susah dahulu..
...(sedih semacam bunyinya..haha)...

Sekalung APRESIASI buat Balqis Shafiqa bt Jaafar cz selalu gak bagi support n dy tolong promote blog sedikit sebanyak...^^

Juga buat encik penaberkala,cz selalu juga dy jenguk-jenguk teratak sy.
Dari blog yg pertama,dan bersambung ke blog ke-2,blog ini.

Terima kasih pada encik orangmuo kerana menjadi follower yg ke-100 saya!!..:)

Thankz a lot juga bagi sesiapa yg sudi follow dan view page saya,sama ada secara sy sedari atau tidak.

Actually,niat sebenar berblogging bukan kerana nak famous,bukan juga kerana publisiti.Tapi?..

Kongsi ILMU
Suka-suka
Cari Kawan
Lihat Dunia
dll~


Kepada bloggers yg lain,happy blogging ya!..

To all viewer,tq for visiting my blog..:)

~Sama-sama kongsi ilmu~


diari pengarang : Macam orang jakun tak?..huhu..Apa-apa aje lah...;p

14 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

tahniah..! ni maknenya blog awak memang besh..! hehe

En iLham said...

tahniah diucapkan kepada anda
sape kate blog anda tak best
best sangat2 la
don't ever understimate yourself k
salam ziarah pertama kali oleh saya
sudah jadi follower ke 101.yeay!!

singgah pula ke
::: KAU ILHAMKU :::
PRIVASI'

Bintun Sazali said...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ >
tq sis!..:)

En iLham > haha..terharu plak sy tibe2...syukran,arigato,thankz..:)

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah sis ;)

blog kamoo ok la..pnuh ngn ilmu kn..hihihi

Bintun Sazali said...

sugar2 kapas strawberry >
tq jugak sis!..hahah..:p
malu I...^^

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
Tahniah yer sis..
m0ga terus dapat manfaat di dunia maya ini..sebagai s0kongan sy pun nak f0llow jgk la..hehe ;)

p/s: nanti da j0in c0ntest jangan lupa linkkan entry kat ruangan k0men tu yer..TQ

Bintun Sazali said...

Azrai Ahmad Zamri> tak mungkin sy lupa..:)..thankz ya akh!..^^

terry bogart said...

maksud ur entry apa?.. nak blanja ur followers sebagai tanda terharu?.. saya sokong je.. kat mana?

محمد حذوان بن حميدان said...

tahniah.. (^_^)

Bintun Sazali said...

terry bogart> encik terry encik terry..haha...pantang ye dgr pasal belanja..boleh2..nanti sy bw kak pa...opss.....ngeee..:D

ok ok..tak mo kacau agi..haha..nanti menantu mak encik terry marah..^^

boleh nk belanja.org bp kan.haha

محمد حذوان بن حميدان > syukran!..:)

syuQ said...

salam nadiah!

tahniah.. terus berblog! (^^,)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, sis.
:D
happy nya dapat sama2 berjaya.
btw, cik rita akan sokong sentiasa.

Bintun Sazali said...

syuQ > owh,thankz a lot sis!!....:)

BalqisShafiqa > insyaAllah cik Rita!..^^...hahaha...;p

penaberkala said...

tahniah, makin hebat skang
follower kamu lebih rmai nampak, satu penanda aras yg blh dibanggakan

apepun, sedikit terharu ada nama kat entri ni,haha
tenkiu jugak sbb slalu jenguk-jenguk blog sy

apepun, teruskan berkongsi ilmu
moga bermanfaat utk semua

LinkWithin